festlördag



Jag, Lena och Sara är hemam hos lena och super ! de är FF
alla ska ha samm kläder, ljusa jeans och vitt linne och converse! Vi ska på demented fo shoo

tidigare var jag och sara i sthlm och hade shoppingpsykos, vi kom dit vid elva och sen var kl fem helt plöstslig! Vi sprang runt i alla affärer , vi åt inte ens! Jag köpte en kavaj, en jeansjacka mq, ett par jeans topshop, en kjol monki, ett par skor nånstans, ett bar solglasögon topshop och en tjocktröja beyond retro

ska ta kort och lägga upp allt!" men nu är de taaagggggg

18.21


i'm on the radio the radio hahasitter i radiostudion och förbereder körchemat för fetaste programmet om electrooomusic kommer spela MASSA musik bla bookashades, justice, uffie och infected .....
 20.00 93,7 mhz


?


Idag kom jag hem, fick i mig mat alldelse för sent och så var det religionsplugg i fokus. Började med att jag blev ledsen, hade hänt så mkt på samma gång och jag kan verkligen inte hantera stress! Pratade med mamma och vi kom än en gång fram till att jag MÅSTE PLANERA och offra lite på helger, måste hitta "en bra balans mellan skola och uteliv"

Jag fick i mig mat, tog en kafferast med mamma och sedan satt jag igång! Min mamma är verkligen bäst.
Nu har jag tagit en paus efter att pluggat och läst sen kl halv åtta typ.. är inte klar ännu, ska fortsätta lite om ett tag och så ska jag inte komma till skolan förrän tolv imorrn och gå upp tidigare hemma och plugga mer..

Känns just nu som att allt är deppigt, inte i mig själv bara utan runt omkring mig :S Det är konstigt att jag kan växla från hur glad som helst till hur deppig som helst på några minuter ! och allt omkring mig kan göra likadant

jag blir iaf glad när jag tänker på att vi ska till sthlm och handla massa kläder på lördag! sen demented på kvällen

glad


JAAAAAAAAAAAAAA!! Fick precis reda på två betyg från den vetenskapliga rapporten religion vg+ och samb mvg :D imorrn är det religionsprov och då gäller det!! Jag är såååååglaaaaad lalalalala

23.07


Var med sara idag, vi pluggade inte. Istället köpte vi mat och så köpte vi avokado :)
Sen var vi med carro och nina och gled runt på vägarna.

Godnatt

15.32



Det var en avokado som låg i min ficka och när jag tänkte på det så blev jag glad, för jag är både hungrig och aa hungrig.. Skulle vara så perfekt men i och med min oerfarenhet när det gäller avokados så kunde jag inte reda ut hurvida den var mogen eller ej. Sara försökte ochså finna svar på frågan men kunde inte, hon tycket jag skulle chansa! Jag läste på wikipedia och det stod att den ska ge av ett lätt tryck efter att man tryckte vid skaftfästet.. Det gjorde den här men den var fortfarande grön, och det fanns även en bild på en avokado i wikipedia som var skuren och den var grön!

Kunde bara chansa, det visade sig att den var hård, vattnig och smakade beskt som ett äppelkart ungefär..


Besviken :(


trötta tjejer



Just nu sitter jag och Malin i min säng och kollar runt på killar typ mmmmmmmm.............

pluggpsykos


Nu när jag suttit och pluggat i 3 timmar med samma uppgift, (ääääntligen klaar med den ! ) har jag strukturerat upp allt skolarbete, jag har planerat allt i minsta detalj och jag har gjort ett schema både för aktuella arbeten och rester samt ett schema för matte-kursen som jag ska kämpa mig igenom!

Här hemma i mitt "kontorsrum" så har jag ett bord där jag har lagt alla uppgifter och skrivit orange postit lappar  med kommentarer på varje!  

Jag måste planera så jag slipper stressen som jag inte kan hantera och som bara resulterar i att jag gråter på kvällarna ibland för mamma. Jag ska göra allt för att slippa det vidrigaste som finns stress och det är även det som orsakar mina sömnproblem!

Nu ska jag stänga ner det här och gå in till mitt "sovrum" och jag kan meddela att idag slog jag besöksrekord 16 besökare!!!!!!!! för mig är det mycket

Godnatt

grönt är skönt


Äntligen hemma från skolan, köpte nötter på vägen hem.. Jag har tagit förgivet att jag får äta det i den här dieten jag går på, men det kanske är fel ?!  aja min favorit är iaf pistachios !!!


Ondnatt



Vaknade kl 08.45 har sovit jävligt bra, trots en hemsk jävla äcklig usch fyfan mardröm!!! Den va så hemsk så jag vill inte ens tänka på den och varför drömmer man ofta om sådant som man inte ens vill berätta för någon för att då känns det som att det i drömmen är det man själv egentligen vill typ..Fast drömmar kan ju verkligen vara sånt som man absolut aldrig ens skulle kunna tänka sig annars.

När ska mina sömnpsroblem sluta? Jag orkar inte, det här kan nog vara något av det jobbigaste jag varit med om. Det började i höstas.

  • Det tar från 2 och ibland upp till 4 h innan jag kan somna
  • När jag väl har somnat får jag aldrig den här REM-sömnen utan jag drömmer hela hela tiden, har inte haft en drömlös natt sen detta började
  • Jag vaknar OFTA under natten och har ibland svårt att somna om, dock brukar det gå men ibland låser det sig. Precis som om man inte kan få orgasm (alla har säkert varit medom det nångång) när man tänker jagmåstejagmåstejagmåstejagvilljagvilljagvill och i detta fall tänker jag "shit nu är det bara 3 h kvar tills jag ska upp, måstehinnasovamåstehinnasova" och det bara låser sig.
  • Blir jag väckt för tidigt på mornarna av något ljud här hemma från övriga familjen så kan jag absolut inte somna om
  • Mina mardrömmar.. Jag vaknar ofta under natten av att jag är riktigt rädd över en läskig dröm och det gör mig så stressad och orolig, det är så  jävla jobbigt!!!
  • Nu har jag till och med börjat, med att när jag höll på att somna fast var fortfarande halvtvaken så kände jag hur en kvinna typ häxa låg intill mig i sängen och med sina naglar klöste mig på ryggen.. Asså spöken eller ??

Spökar det i mitt huvud?!!!! Är jag sinnesjuk


musikblogg


http://blomklanen.musicblogg.se


Lyssna gärna på våran släktskiva Absolute Blom vol.2 som blev klar i julas :D
Om det inte visas någon player, så bläddra igenom alla 3 sidor i bloggen sen går det att lyssna!


Efter en helg i sthlm var vi en aning slitna och la ned 50:- på dessa foton




...



Läste precis Obamas tal, det var bra och jag fick tårar i ögonen.
Ångrar att jag inte såg det på tv!


Oskar & Stina


Det finns en bild som jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser, jag älskar den här bilden! Tänk att man kan bli så glad av en bild.. man borde uppskatta små fina ting i livet lite mer

Den är på mig och Oskar, min bror vi sitter på gräsmattan i våran trädgård den 5 augusti på hans 19:onde födelsedag och det är alltid så fint sommarväder när han fyller år!




undrar om ni kan få samma känsla som min beskrivning..

mistake

Nu har dagarna bara flygit förbi.. tog med bilderna från malin idag på ett usb så kommer jag hem sen råkar jag radera hela mappen !!! jag hade tänkt lägga upp dom här idag eftersom jag hade lite extra tid.. men men nu håller jag på att redigera ett reportage istället fast jag inte ens vet om vi kan ha med det i programmet eftersom vargpakten inte svarat definitivt ja ännu!!! men jag orkar inte bry mig, jag redigerar ändå...

Kommer bilder sen dårå

gratis rosé med sthlmsgänget


Imorgon ska vi åka till sthlm och festa i ett kollektiv med massa snygga grabbar! åhh




Dom här brudarna och jag :)

JAG ÄR VÄRLDENS MEST TAGGADE MÄNNISKA JUST NU

jag ska dricka rosé som råkade slinka ner i varukorgen när mamma och jag var på systemet, det var på ett litet systembolag och det skulle bara blivit fel om hon började protestera eller fråga vad jag gjorde, dessutom tror jag inte hon brydde sig så mycket åh vad snällt av min lilla mamma jag har inte ens behövt betala! (det händer typ 1 gång om året att hon köper ut till mig, kände att jag behövde påpeka det)

Tågresan kostar 25 kr och det är ju bara för bra,

Nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng och lukta på lakanen mmmm , Godnatt !

Borrrrrrrrrrrrrrning

Yes! Jag klarade det.. första gången i mitt liv drog jag ut en tand NEJ VAFAN SKRIVER JAG VADÅ DROG UT HAHA , varför tänker jag jämt på annat när jag ska skriva så skriver jag det jag tänker på.. Och varför tänkte jag på att jag drog ut en tand ?!
Jag borrade i en tand! lagade ett litet hål och fick bedövning, det kändes som hela läppen var död..


RSS 2.0