gillart


Nu har jag suttit i nästan 3 timmar och sträckläst först alex schulmans blogg och sen kalle schulmans. Jag kan inte sluta läsa... Har inte upptäckt dom förut..


Alla hjärtans dag <3



Sitter i Malins sköna soffa på rönnby och myser. Igår kväll var jag först med Lena och Patrik och åt familjepizza, sen åkte jag hit och var med Malin och Karin och åt godis och chips och chokladpudding och pratade. Vi blev trötta och somnade tidigt vilket gjorde att vi gick upp halv tio och åt frukost och läste tidningen och drack kaffe. Jag har fått sån bra dygnsrytm nu..
Malin gick precis och duschade oc jag sitter och äter m&ms och lyssnar på mando diao på tvn tycker deras nya låt är skön!

Vädret är strålande och vi ska snart gå ut på en vinterpromenad och sen ska jag åka och träna! Vet inte vad som händer ikväll, hoppas på nått kul iaf!

happy valentine's day hoppas ni känner er extra kärleksfulla idag




(vilket puttinuttigt inlägg det blev)

about to give up


Usch fyfan vad less jag är just nu! Orkar inte massa tjafs och krångel så jävla drygt,jag orkar inte hitta svar på mina moraliska dilemman jag ställs inför och jag vet inte vad som är rätt eller fel! Är hungrig men orkar inte göra nått att äta och så är jag så jävla trött och så vill jag ha kärlek men jag hittar aldrig nån jävla kärlek !!!


torsdagsmorgon


Vaknade tio minuter före klockan idag alltså 05.50, har precis ätit frukost och snart ska jag åka till gymmet.

Sitter här och luktar på min hand eftersom jag nyss var på toa och råkade få mammas parfym (som hon just sprutade med) på handen. Det luktar mamma <3 Det är den nya från chloé och den luktar himmelskt gott!


mm..


Måste bara berätta att tvättmaskinen pep precis, så jag hängde tvätten och det luktade ljuvligt nytvättat, jag älskar tvättmedelsdoft och jag älskar sköljmedel kan stå i affären och bara lukta på de..

finns ju en parfym som heter clean, som ska dofta nytvättat.. Men den är dyr! någon som vet om den luktar så gott som man förväntar sig?

godnatt herr luffare


Hejsan svejsan i lingonskogen! Kom hem tidigt idag, försökte plugga men fastnade direkt och det kändes bara helt fel idag så det blev inget av det. Skulle tvätta lite och upptäckte sedan att jag inte hade skruvat igång vattenkranen till tvättmaskinen ordentligt så tvätten blev helt kefft tvättad.. Fick tvätta den en gång till efter mammas hjälp och nu kommer jag inte kunna hänga den förrän imorrn bitti eftersomjag ska sova nu.. Det betyder att mina små kläder inte kommer lukta nytvättat när jag tar ut de från tvättmaskinen imorgon utan det kommer lukta ni vet lite surt typ... Fast den lukten försvinner ju sen när det är torkat men ack så förargligt ty jag vill ha nya och fräscha kläder..

Men men, jag ska sova nu eftersom jag ska upp kl 6 för att sen åka med pappa till friskis och gyma kommer vara där tidigt som fan om jag inte åker hem till sara först eller något.. Måste ringa henne nu och planera lite..

Måste även köpa 100dagars biljett, innan de tar slut!

15.36


Sitter hemma hos Sara, vi har ätit omelett och kassler och nu ska vi iväg på våran träningsdebut 2009!!
vi ska köpa både gym och jympa kort..

work out!!! våra kroppar ska bli fit'a

måndag


Nu har jag inte uppdaterat på länge! har inte gjort nånting den senaste veckan.. har bara umgåtts med folk och haft kul och så har jag varit utan stress! Det är softa tider i skolan nu..

Hittade en bild på min nya jeansjacka från en annan blogg.. så ser den ut:
  

Köpte även en svart rak blazer från monki, ett par klorblekta jeans från topshop, ett par svarta tygskor , ett par mörkrosa wayfarers med rosaspegelglas! från topshop love them! en svart kjol monki och en svart tjocktröja med gammalt nintendotryck från beyond retro.. fast jag kanske redan har skrivit allt det här ?

Här är i alla fall mina glasses, bilder gör inte rättvisa! De är mycket snyggare i verkligheten och dom är rosa (här ser dom röda ut) och så är det ascoolt rosa spegelglas :D kommer va perfekt att piffa upp en färglös outfit med i vår hihi



Imorrn så ska jag och Sara börja träna, efter att ha sagt det i tre veckor.. det ska bli kul!

jag, becca och klara





Idag klippte becca ( imitten) mig och klara, för våra små hårtoppar var kluvna och slitna och torra ..men nu mår dom bättre och mitt hår ska bara bli lääängre och läängre!
Efter det så var hela familjen hos mormor på kalas för hon fyllde år, och mormors hår har växt ut efter cancern hon nyligen har hade och hon ser glad och frisk ut ! 
Mormor och morfar ska åka till gran canaria dom hade vart på stan igår och kollat resor och shoppat lite, hehe kul att höra om min mormor och morfar kanske inte. men jag är glad iaf! fast jag har vart världens slacker i skolan , den här veckan och igår var ja inte ens där. Men jag mår hur bra som helst och sover bra!


egokicken


http://www.vlt.se/artikelmall_ung.asp?version=860909

softination



Kolla nya schemat liksåm!!

RSS 2.0