p3


Carolina gynning är sommarpratare och jag har skickat in två frågor till henne:

-Vart står du politiskt?
-Om du skulle börja plugga nu på högskola eller universitet, vad skulle du då plugga?

Jag lyssnar för fullt..


Love Malmsten


Kolla världens sötaste lilla bäbis! Min kusin Tetta och Pauls lilla Love. Så pluttiluttiiiliten sööötis


En groda (:


Tuffingen Love!


Bilderna är tagna från mamma Therese.

stina

Nu när jag har börjat skriva lite här igen efter att varit inaktiv sen februari ungefär så gjorde jag så att jag läste igenom alla inlägg och rensade bort de jag skämdes över. Tänk att jag har suttit och skrivit på en blogg för bara några månader sen och jag skäms nu över de inläggen! De är sjukt hur snabbt jag förändras... Hela tiden!

Bli inte kompis med mig, det är bara slöseri med tid, efter ett tag känner man inte mig längre

hihi


måndag

Första dagen på sista jobbveckan ! Klockan är redan 13.41 fan vad dagen har gått fort! Har bara flugit förbi, brukar vara så att jag kommer hit kl 07.00 dricker kaffe och snackar med mamma och de andra jobbarkompisarna sen börjar arbetet ungefär 8.45 (8.00 om jag har tur) sen väntar man in första "delmålet" av dagen nämligen fikat kl 09.30 då äter jag min smörgås och snackar med jobbarkompisarna. Fikat är klart vid 10.00 då fortsätter arbetet fram till klockan 12.00 och gissa vad som händer då! Min hungriga mage fylls på och så blir det kaffe efter det. Kl 12.30 fortsätter arbetet fram till 14.15 då är det kaffe igen och efter det så är det jobb fram till 15.30 och då springer jag ner och stämplar ut!


Provar mobilBLOGGning. Här är jag

77d2d6dd788485540eb4141f82c92e7f.png

Kolla varifrån!

Provar mobilBLOGGning. Här är jag på midsommar :)


its' a sunny weekend


Åh vad skönt med helg! som jag har längtat.. Är så jävla glad fint väder, Sara är hemma, jag ska hämta mina nya sandaler idag och så ska jag träffa alla polare hela helgen och så är de liv i stan och åhh allt är på topp!

Sitter på jobbet nu, ska hämta min sex and the city box på lunchen som jag beställt fast jag egentligen inte har råd men var tvungen! Och så har jag beställt ett nytt mob abbonemang som kommer bli mkt billigare..

I helgen blir de nog att ta massa bilder med systemkameran jag fick i studentpresent! Ska bildblogga massor i fortsättningen.. Nu har jag tid med sånt här, nu när skolan är öööver


it's a new begining


En nystart är på gång av angelduust.blogg.se...

Uppdaterar när det är klart!


RSS 2.0